Despre noi

Suntem o societate cu capital privat având activitatea principală în domeniul constructia caselor din lemn, cu sediul în comuna Ciumani lângă oraşul Gheorgheni, judeţul Harghita. Am început activitatea în anul 1993 astfel avem o experientă de apropape două decenii.

In toţi aceşti ani urmărind o producţie de calitate am construit zeci de case din lemn, ajutat de technologia cea mai modernă, cu utilaje de ultima generatie care corespund standardelor de vârf în domeniul construcţii case din lemn. Calitatea lucrării şi punctualitatea este garantată nu numai la faza de producţie ci si la montare.
Case din lemn
executate de firma Fa Komplex Srl şi produsele firmei(lambriu, mobilier de grădină, mese şi scaune, pavilioane, pergole, etc.) au avut succes atât în ţară cât şi în străinătate (Ungaria, Italia, Spania). Pentru fiecare casă din lemn construită de noi avem aceeaşi garantie a calitaţii.

Dacă aveţi nevoie de sfaturi sau aveţi întrebări legate de case din lemn, construcţia caselor de lemn de produsele noastre sau de activitatea noastră vă stăm la dispoziţia Dumneaveastră cu cea mai mare plăcere.

Cu respect,
echipa
S.C. FA Komplex S.R.L.